Kapcsolat

 

jk 1 Jancsó Kata vagyok, végzettségeimet tekintve tréner és lakberendező. 7 évig voltam felelőse a Kika szakmai képzéseinek. A Kika-nál eltöltött  évek alatt mindig fontos szempont volt számomra, hogy a tudásomat a lakberendezésről és a színekről mindenki számára érthetően tudjam átadni.

Az évek alatt felhalmozott tudásomat ezennel közkincsre bocsátom, és remélem tanácsaimmal megkönnyítem a lakásfelújítók és az „SK” lakberendezők lelkes táborának munkáját!

Célom, hogy az Lakbertanoda cikkeibeninspirációt és egyben támogatás is adjak, amely segítségével bárki megszépítheti, megújíthatja, vagy éppen komplett be is rendezheti lakását, életterét.

Kívánom, hogy sok használható ötletet találjatok Magatoknak, és az ötletek kivitelezésében legalább olyan lelkesek legyetek, mint amilyennel a cikkeket én írom! 🙂

Jó szórakozást kívánok!

Jancsó Kata

 Mail: lakbertanoda@gmail.com

2 comments

 1. Gergál Timea says:

  Kedves Kata!
  Érdeklődni szeretnék hogy a fehér alapon szürke fák tapétát hol lehet megvásárolni?Illetve mennyibe kerül?Ez a tapéta van az Otthon 2015 januári címlapján is

  • Jancso Kata says:

   A tapéta a Cole & Son angol cég Woods elnevezésű tapétája, Budapesten a Hephaistos üzletében szerintem meg tudod nézni élőben, ők forgalmaznak Cole & Son termékeket, de on-line is rendelhető több helyen. Mivel design tapéta, nem olcsó kategória, de kifejezetten mutatós design-t lehet vele készíteni, még kis felületen is.

   Üdv: Kata

Vélemény, hozzászólás?