Tárolási ötletek otthoni munkahelyhez

A tárolás mindig kardinális kérdés, legyen az konyha, gyerekszoba vagy éppen a dolgozó. Ebben a cikkben arra fókuszálunk, hogyan lehet a dolgozó területét tárolási ötletekkel hatékonyabbá, de ugyanakkor stílusossá is tenni.

Stílusos tárolás dolgozóba, nőies dekoráció dolgozó, organisation home office

Kép forrása: www.diy-enthusiasts.com

Tároló megoldásokra, bútorokra mindig szükség van. Minél okosabb a bútor, annál kényelmesebben tudod használni, annál többet nyersz vele. Hogy kinek mi az okos, a hatékony? Nos mindenkinek más! A hatékonyság függ a helyiség adottságaitól és lakóinak igényeitől. Ha kevés a hely, akkor az a hatékony, ha kevés helyen sok mindent tudsz tárolni. Ilyen megoldás pl. a mennyezet felé terjeszkedő polc, amibe rengeteg dolgot el lehet pakolni.

tárolás dolgozóba, polcrendszer dolgozóba, stílusos tárolás, divatos színek

Forrás: www.allthingsheartandhome.com

A polcokon dobozok, mappák, irattartók segítségével rengeteg dolgot lehet tárolni, kombinálni lehet asztallal is, és még marad hely a dekoráció számára is!

Tipp!

Törd meg a polcok pakolását egy-egy bekeretezett fotóval, képpel, vagy valamilyen dekorációs tárggyal, így nem csak praktikus, de dekoratív is lesz a végeredmény!

 Hatékony és stílusos tárolás a dolgozóban

Forrás: marthastewart.com

Szintén hatékony és ráadásul költség kímélő megoldás lesz, ha egy egész falszakaszon, mennyezetig végighúzódó  polcrendszerrel oldod meg a tárolást.

Hatékony és stílusos tárolás a dolgozóban

Forrás: indulgy.com

Tipp!

Adj egy ütős, feltűnő színt, vagy tapétát a polcok mögötti falnak, így megint csak többet nyersz, hiszen nem csak tárolás lesz megoldott, hanem a design is egyedi lesz!

 Hatékony és stílusos tárolás a dolgozóban

Forrás: sofeminine.co.uk

Sok mindent meghatározhat a dolgozó tulajdonosának igényei is. Van aki nap mint nap rengeteg eszközt használ munkája során, van akinek csak írószerekre, na meg a laptopjára van szüksége.

Ha sok apró dolgot kell tárolnod kis helyen, használj fali táblát, hiszen a pakolás nem csak vízszintes síkokban lehetséges, tároló helyeket függőlegesen, a falakon is kialakíthatunk, minden millimétert kihasználva.

Hatékony és stílusos tárolás a dolgozóban

Forrás: made-in-meubles.com

 

Hatékony és stílusos tárolás a dolgozóban

Forrás: decoholic.org

Tipp!

A tárolás nem csak ötletes, hanem szép is lehet. Érdemes megfigyelni a a tárolókkal létrehozott vizuális ritmusokat a falon!

Hatékony és stílusos tárolás

Forrás: homestoriesatoz.com

És végül: Legyen bármilyen stílusú is a helyiség, ahol helyet kap a dolgozó, a polcok, konzolok színének, anyagának illeszkednie kell a helyiség többi bútordarabjához, illetve a helyiség stílusához!

Hatékony és stílusos tárolás

Forrás: decoholic.org

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?