10 divatos dogozó kialakítás

A dolgozó sokszor kényszerül mostoha helyekre (ahol marad hely alapon), pedig a hatékony munkavégzést nagymértékben befolyásolja a környezet, ahol végzik. Nem csak a közérzetre gyakorol pozitív hatást egy stílusos, szép dolgozó, hanem a koncentrációra is.  Íme néhány stílusos dogozó kialakítás, amely mostanság trendinek számít.

A natúr kezeletlen fafelületek, és a industrial kiegészítők (mindkettő trendi mostanság) adják meg a dolgozósarok egyedi hangulatát.

Natúr árnyalatú retró  íróasztal, trendi festett lábakkal, a kiegészítőkön pop art árnyalatok.

Fekete fehér összeállítás, a koptatott fafelületek (amelyek már egy jó ideje divatosak) és industrial lámpa adja meg a dolgozó egyedi jellegét.

Egyszerű bútor összeállítás (manapság egyre divatosabb a magunknak készített bútorok). A natúr fafelületeket  mutatós skandináv kiegészítőkkel dobták fel.

Hazánkban is egyre divatosabb a loft lakások berendezési stílusa, és egy igazi loft lakásba régi bútorok és industrial kiegészítők dukálnak.

Azért a modern szögletes és magasfényű bútorok még mindig közkedveltek. A modern dolgozó sarok falán kialakított gumis tároló geometrikus mintája trendi 2015-ben, és a felület a helyiség dekorációja is egyben. Okos 2 in1 megoldás.

A különböző stílusok keverése is trendinek számít. Ennek a dolgozónak minimalista és retró formájú bútorok adják meg a design-ját.

Aki kedveli a design-t, annak vonzó lehet az egyszerű, mégis feltűnő formájú íróasztal, amely tuti a helyiség középpontjává válik.

A design-nál maradva, divatosak az egyedi megoldások is, mint pl. ez a lebegő polcok mintájára készült „függő” számítógépes asztal is.

A fekete és fém bútor felületek gyönyörű játéka, elegáns és légies összeállítás. Időtálló design.

 Képek forrása: https://hu.pinterest.com/katajancs/home-office/

További ötleteket itt találsz a dolgozó kialakításához.

 

 

Vélemény, hozzászólás?