A Penthouse lakások

A Penthouse olyan luxuslakás, amely egy ház valamelyik felső emeletén helyezkedik el (de nem a tetőtérben), és a környezet, illetve a lakás adottságai alapján valóban luxus életteret ad. Gyökerei a XX. század első felének Amerikájához nyúlik vissza, ahol a fejlődő nagyvárosokban egyre inkább igény mutatkozott, hogy vidéki villák fényűzését városi körülmények között is meg lehessen valósítani.

modern penthaus

Kép forrása: http://hu.pinterest.com/katajancs/penthouse

Hatalmas fényűző terek, a látvány minden apró részlete megtervezett. Természetesen a bútorok funkcionálisan is tökéletesek, maximálisan kiszolgálják a tulajdonos igényeit.

penthouse berendezés

Kép forrása: http://jojopix.com

 Csúcsminőségű anyagok, technikai megoldások, egyediség egészítik ki a látványt. Miután ezek a lakások magas emeleten vannak, a tervezők gyakran alkalmazzák a városkép lenyűgöző vizuális élményét, mint dekorációs elemet.

modern luxus, penthaus

Kép forrása: http://www.theaustralian.com.au

Városi lakások révén a hiányzó természetet is integrálják a térbe, ha a lakó úgy kívánja..

penthouse lakás

Kép forrása: http://hu.pinterest.com/katajancs/penthouse/

A lakásokhoz hatalmas méretű terasz tartozik, ahol szintén a természet közeli élményt kapja a tulajdonos.

penthouse lakás, terasz

Kép forrása: http://hu.pinterest.com/katajancs/penthouse/

A fürdőszobák valóban irigylésre méltó nagysággal és felszereltséggel rendelkeznek. Egy valódi otthoni wellness paradicsom.

penthouse fürdő

Kép forrása: http://hu.pinterest.com/katajancs/penthouse/

A penthouse lakások designja, méretei, exkluzív funkciói a valódi luxust testesítik meg, méltón a modern kori királyfiak-királylányok világához…

Vélemény, hozzászólás?